Kan kun se begrænset eller intet indhold

Det kan opleves at man kun kan se begrænset eller intet indhold. Dette skyldes ofte en funktion som man kan slå til og fra under indholdsfanen (Vis indhold som jeg har håndteret) Funktionen gør det nemt at filtrerer indhold så man hurtigt kan se sine egne.

Slå filter fra og til

Slå filter fra og til

Funktionen er markeret med den orange pil helt til højre i værktøjslinjen under indholdsfanen.

0 Comments

Add your comment

E-Mail me when someone replies to this comment