Slet side

Hvis du vil slette en side, skal du vælge siden og klikke på knappen Slet den valgte side (det sorte kryds). Vær opmærksom på, at al indhold på siden bliver slettet.

Har du ved en fejl slettet en side, kan den genskabes. Se hvordan her.